Airconditioning: onderhoud en reparatie

Voor een airco-onderhoudsbeurt of reparatie bent u het beste af bij Autokoeltechniek in Emmeloord. Hier zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes wat betreft uw auto-airco.

 

Zo kunt terecht voor uw R134a airco installatie maar ook R1234yf airco installaties kunnen wij repareren en vullen. Ook voor de onderdelen kunt uw terecht bij Autokoeltechniek, deze komen rechtstreeks van de fabriek dus lage prijzen!

 

Autokoeltechniek heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van uw airconditioning in de auto. Door deze ervaring weten wij hoe wij het beste uw airco kunnen onderhouden en repareren.

Airconditioning: onderhoud en reparatie

Om de airconditioning in uw auto in topconditie te houden dient er regelmatig door een specialist onderhoud gepleegd te worden. Het is niet alleen belangrijk uw airco in uw auto in topconditie te houden, maar ook is het van belang dat uw pollenfilter jaarlijks gereinigd wordt.

 

In het airco-systeem nestelen zich namelijk ziektekiemen die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Maar ook voor het milieu zijn de gevolgen niet zo positief wanneer het onderhoud van de airco niet op een degelijke manier gebeurt.

 

Een goed gebruik van de airco richt de minste schade aan.

Nog even dit: controlebeurt is geen airco-vulling

Als bezitter van een auto met airconditioning, gaat u er vanuit dat deze wordt onderhouden door de garage als u de auto wegbrengt voor een onderhoudsbeurt. In de praktijk blijkt dit echter niet zo te gaan. Vaak wordt er alleen een ‘controle’ of een ‘airco check’ aangeboden. Voor de uiteindelijke reparatie wordt toch vaak de hulp ingeschakeld van een gespecialiseerd bedrijf zoals het onze.

Wilt u graag weten of Autokoeltechniek ook uw airco kan repareren?

 

Kijk dan even onder het kopje ‘contact’ en stuur ons een mail met uw gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom ook gerust even langs in de werkplaats bij onduidelijkheid of dringende vragen!